PONDĚLÍ

Polévka: Slepičí vývar s masem a nudlemi

Hlavní jídlo: Kuřecí rizoto se zeleninou, sýr, okurkový salát  (7, 9)

ÚTERÝ

Polévka: Bramborová polévka s mrkví a žampiony  (1, 9)

Hlavní jídlo: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík  (1, 3, 7, 9, 10)

STŘEDA

Polévka: Zeleninová polévka (7, 9)

Hlavní jídlo: Knedlíky s vajíčkem, zeleninový salát (1, 3, 7)

ČTVRTEK

Polévka: Podzimní polévka s řapíkatým celerem (1, 9)

Hlavní jídlo: Přírodní máslový řízek, brambory  (1, 3, 7)

PÁTEK

Polévka: Květáková polévka s pohankou (1, 3)

Hlavní jídlo: Zapečené šunkofleky,  rajčatový salát (1, 3, 7)

Celodenní pitný režim: ovocný čaj, mléko, kakao, melta, voda s citrónem nebo pomerančem.

Seznam alergenů: 1 – obiloviny obsahující lepek, 2 – korýši, 3 – vejce, 4 – ryby, 5 – arašídy, 6 – soja, 7 – mléko, 8 – skořápkové plody, 9 – celer, 10 – hořčice, 11 – sezamová semena, 12 – oxid siřičitý a siřičitany, 13 – vlčí bob/lupina, 14 – měkkýši.

Tags: