PONDĚLÍ

Přesnídávka: Tmavý toastový chléb, vajíčková pomazánka, zelenina

Polévka: Drůbeží francouzská polévka (1, 3, 7)

Hlavní jídlo: Fusilli se sekanými rajčaty a bazalkou, parmazán (1, 3)

Svačina: Makový karásek s máslem, ovoce

ÚTERÝ

Přesnídávka: Müslli s mlékem, ovoce

Polévka: Gulášová polévka (1)

Hlavní jídlo: Koprová omáčka,vejce, brambory (1, 3, 7)

Svačina: Chléb Šumava s máslem a uzeným sýrem, zelenina

STŘEDA

Přesnídávka: Bílý jogurt s medovými kuličkami, ovoce

Polévka: Hovězí polévka s kapustou a rýží (1, 3, 9)

Hlavní jídlo: Zadělávané kuřecí maso s mrkví a květákem, brambory (1, 7)

Svačina: Toastový chléb, lososová pomazánka, zelenina

ČTVRTEK

Přesnídávka: Jablečná přesnídávka s mini piškoty, banán

Polévka: Rajská polévka s rýží (1)

Hlavní jídlo: Přírodní vepřová pečeně, žampiónová omáčka, rýže (1)

Svačina: Zapečený toast se šunkou a sýrem, zelenina

PÁTEK

Přesnídávka: Kobliha s marmeládou, mléko

Polévka: Kedlubnová polévka se zavářkou (1, 3, 7)

Hlavní jídlo: Buřt guláš s bramborami, chléb (1)

Svačina: Rohlík s pomazánkovým máslem, zelenina

Seznam alergenů: 1 – obiloviny obsahující lepek, 2 – korýši, 3 – vejce, 4 – ryby, 5 – arašídy, 6 – soja, 7 – mléko, 8 – skořápkové plody, 9 – celer, 10 – hořčice, 11 – sezamová semena, 12 – oxid siřičitý a siřičitany, 13 – vlčí bob/lupina, 14 – měkkýši.

Tags: