PONDĚLÍ

Přesnídávka: Ovocný jogurt, rohlík

Polévka: Italská polévka s těstovinami  (1, 3, 7)

Hlavní jídlo: Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík  (1, 3, 7, 9 ,10)

Svačina: Chleba Šumava s máslem a šunkou, zelenina

ÚTERÝ

Přesnídávka: Medové kroužky (cereálie) s mlékem, ovoce

Polévka: Gulášová polévka  (1)

Hlavní jídlo: Pečené rybí filé na tymiánu, bramborová kaše, kompot (7)

Svačina: Slunečnicový chleba s Lučinou, zelenina

STŘEDA

Státní svátek, těšíme se na vás zase ve čtvrtek!

ČTVRTEK

Přesnídávka: Jablečná přesnídávka s mini piškoty, ovoce

Polévka: Kapustová polévka s uzeným masem  (1, 12)

Hlavní jídlo: Pečená krůta, rýže s kukuřicí, rajčátko  (1)

Svačina: Zapečený toast se šunkou a sýrem, zelenina

PÁTEK

Přesnídávka: Horalka, mléko, ovoce

Polévka: Kuřecí vývar s játrovou rýží  (1, 3)

Hlavní jídlo: Špagety s boloňskou směsí a oreganem, sýr  (1, 3, 7, 9)

Svačina: Tmavý toastový chleba s máslem a sýrem Eidam, zelenina

Celodenní pitný režim: ovocný čaj, mléko, kakao, melta, voda, voda s  citrónem nebo pomerančem

Seznam alergenů: 1 – obiloviny obsahující lepek, 2 – korýši, 3 – vejce, 4 – ryby, 5 – arašídy, 6 – soja, 7 – mléko, 8 – skořápkové plody, 9 – celer, 10 – hořčice, 11 – sezamová semena, 12 – oxid siřičitý a siřičitany, 13 – vlčí bob/lupina, 14 – měkkýši.

Tags: