PONDĚLÍ

Přesnídávka: Bílý jogurt s pečenými jablky, ovoce

Polévka: Provensálský krém 1,7

Hlavní jídlo: Kuřecí nudličky s celerem a mrkví , kukuřičná rýže  7

Svačina: Slunečnicový chleba s Lučinou, zelenina

ÚTERÝ

Přesnídávka: Jablečná přesnídávka s mini piškoty, ovoce

Polévka: Zelná polévka s uzeným masem  1

Hlavní jídlo: Kapustový karbanátek, šťouchané brambory 1,3,7

Svačina: Celozrnný rohlík s máslem a krůtí šunkou, zelenina 

STŘEDA

Přesnídávka: Rýžový chlebíček s polevou, kakao 

Polévka: Slepičí vývar, maso, čerstvá zelenina  1,3,9 

Hlavní jídlo: Vepřový plátek na kmíně, houskový knedlík  1,3,7 

Svačina: Houska s máslem a sýrem Eidam, zelenina 

ČTVRTEK 

Přesnídávka: Cereálie s mlékem, ovoce 

Polévka: Kulajda s vejcem a žampióny 1,3,7 

Hlavní jídlo: Dukátové buchtičky se šodó 1,3,7 

Svačina: Zapečený toast se šunkou a sýrem, zelenina 

TEK 

Přesnídávka: Chleba s medovým máslem, ovoce 

Polévka: Vločková polévka 1,3,7 

Hlavní jídlo: Přírodní máslový řízek, bramborová kaše, okurka  1,3,7 

Svačina: Tmavý toastový chleba s pomazánkovým máslem, zelenina

Seznam alergenů: 1 – obiloviny obsahující lepek, 2 – korýši, 3 – vejce, 4 – ryby, 5 – arašídy, 6 – soja, 7 – mléko, 8 – skořápkové plody, 9 – celer, 10 – hořčice, 11 – sezamová semena, 12 – oxid siřičitý a siřičitany, 13 – vlčí bob/lupina, 14 – měkkýši.

Tags: